Keskiviikkona oli tunnelma aamusta asti katossa toimistolla. Illalla oli luvassa ensimmäinen vuosittainen Ramboll India Awards -juhla. Itse laitoin vähän siistimpää päälle jo aamusta, mutta valtaosa naisista katosi vessaan iltapäivästä laittautumaan. Juhla alkoi viideltä. Lava ja tuolit oli järjestetty ulos, joka olisi ollut ihan mukava tietää vaatteita valitessani. Illat eivät ole enää kovin lämpimiä täällä ja moskiitot löytävät ulos koloistaan heti pimeän tultua.

Virallinen osuus juhlasta kesti kolmisen tuntia (!), jonka aikana olin menettänyt tunnon varpaistani ja saanut toistakymmentä puremaa sääriini (tervetuloa dengue). Yhtenä ohjelmanumerona kutsuttiin kaikki expatit lavalle ja meille opetettiin intialaista tanssia. Saimme myös nauttia viulunäytöksestä, erilaisista tansseista ja laulunumeroista. Kaikki esiintyjät eivät todellakaan olleet hyviä, mutta se ei ollutkaan ideana. Jos joku oli juuri aloittanut uuden harrastuksen, halusi hän jakaa tämän kollegoiden kanssa. Tavallaan aika ihailtavaa, tavallaan taas ei (myötähäpeä).

Kun kaikki pystit oli jaettu, avattiin baari. Juoksimme Torstenin kanssa sinne ensimmäisten joukossa. Tarjolla oli pääosin viskiä ja limuja. Me saimme halutessamme australialaista punaviiniä, mutta sitä ei ilmeisesti kovin helpolla tarjoiltu paikallisille. Heidän piti tilata viiniä jonkun expatin kanssa, muuten vastauksena sai eioota. Viski lienee sen verran halvempaa ulkomaalaiseen viiniin verrattuna. Ruokailu oli hoidettu pienillä snacks-tyyppisillä tarjoiltavilla. Pääsin myös myöhemmin illasta harjoittelemaan uusia tanssimuuvejani.

Kaiken kaikkiaan ilta oli todella hauska!