Hotellin ruuat ovat aivan taivaallisia.

Ravintola on jaettu eri alueisiin, joissa jokaisessa työskentelee yksi kokki. Joitain ruokia lämmitetään varta vasten tilauksesta ja kokit ovat tätä varten jatkuvassa valmiustilassa. Yksi nurkkaus on omistettu paikalliselle ruualle, toinen muille aasialaisille annoksille. Illallisella tarjolla on myös sushia, antipasteja, pizzaa ja erilaisia salaatteja. Jälkiruokavitriini on valtava ja vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun. Paikalliset puddingit ovat suosikkini, mutta niistä tulee aina välitön päänsärky. Varmaan muutama kilo sokeria on niissä.

Yksi ihanimmista nurkkauksista on hotellin oma leipomo. Puurakenteilla koristeltu kioski valtavine uuneineen tarjoaa mitä mielenkiintoisimpia leivonnaisia. Paahtoleiville on oma paahdin ja marmeladeja on aina kolmea eri sorttia. Muffinssit ja croissantit saat lämmitettyinä pyytämällä. Leipomon vieressä on juomatiski, josta löytyy aina kolmea erilaista tuorepuristettua mehua (nam!) sekä erilaisia kylmäkahveja ja pirtelöitä.

Vasta noin kolmen viikon päästä olin löytänyt puurot aamiaiselta. Niitä löytyy kahta erilaista, tavallinen kaurapuuro sekä hedelmillä maustettu versio. Tiskin toiselta puolella on myslejä ja muroja. Jogurtteja on tavallista maustamatonta ja kahta erilaista maustettua. Hedelmiä löytyy tuoreina sekä kuivattuina. Varsinkin vesimeloni on todella maukasta täällä. Hunajameloni sen sijaan tarjoillaan mielestäni liian raakana eikä se maistu oikein milleen.

Kaikesta ihanuudesta huolimatta olen jo vähän kyllästänyt hotellin ruokiin. Vaikka annokset vaihtelevat hieman illasta toiseen, ovat ne pääosin samaa sapuskaa. Lihapullat ja perunamuusi keitetyillä baby-porkkanoilla olisi aika kova juttu juuri nyt. Tai ihan mikä tahansa muu juusto kuin parmesan. "Kunnon" suomalaista kahvia on myös ikävä. Kanaa en syö tämän reissun jälkeen varmaan ihan hetkeen, mutta kunnon intialaisessa ravintelissa tulen käymään useammin.