Intialainen työmentaliteetti on varsin mielenkiintoinen. Työ ei ilmeisesti maksa juuri mitään ja siksi työntekijöitä palkataan aivan hillitön määrä joka paikkaan. Ruokakaupassa on erikseen henkilö, joka punnitsee tuotteesi vaa'alla ja R-Kioskin kokoisessa kirjakaupassa saattaa olla 7 henkeä töissä yhtä aikaa. Pysyy ainakin hyllyt järjestyksessä.

Toimistolla on erikseen henkilö, joka pesee vessat, henkilö, joka tiskaa astiat ja henkilö, joka kantaa juomavedet vesiautomaatteihin. Meillä ei siis ole täällä astianpesukonetta, vaan henkilö, joka hoitaa sitä virkaa. Hän käy myös keräämässä käytetyt mukit työpisteiltä, joskus jopa niin aktiivisesti, että kesken oleva juomani on poissa ollessani viety pois. Muutaman kerran jälkeen piti jättää oikein lappu heille. Vessoja siivoava nainen taas jää joskus vain tuijottelemaan puuhailujasi, varmaan siksi kun hänellä ei ole parempaa tekemistä.

Myös hotellilla jokaiseen tehtävään löytyy henkilö aina erikseen ja heillä on aina erilaiset vaatteet päällä. Kerrossiivoojat siivoavat vain huoneet. Erikseen löytyy kaverit, jotka siivoavat yleiset tilat ja henkilö, joka pyyhkii pölyt viherkasvien lehdiltä. Respassa on joskus 15 henkeä töissä yhtä aikaa. Kaikilla on erilaiset roolit. Muutaman viikon jälkeen opin jo päättelemään jotain heidän pukeutumisestaan ja nykyään osaan lähestyä oikeaa henkilöä asiani kanssa.

WP_20151106_001.jpg